Ktima Gerovassiliou Rød 0,75l Forstør

Ktima Gerovassiliou Græsk rødvin

1980

Ny vare

Beskrivelse: Ældet i et år i franske egetræsfade. Er lyse rubinfarve og kompleks "buket" krydderier og moden sort frugt (blomme, kirsebær).I munden støttes de blide tanniner af masser af frugt, hvilket giver et indtryk af styrke og balance. Viser lang finish ved at gentage krydderier. Stort aldringspotentiale (10-15 år).

Flere detaljer

Ved at købe denne vare kan du samle op til 16 loyalitetspoint. Din kurv total 16 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 3,20 kr.


163,00 kr inkl. moms

Kort med 3D Secure
Kort med 3D Secure

Mængderabat

Antal Rabat Du sparer
6 10% Op til 97,80 kr

Produkt information

Type/Farve Tør/rødvin
Land Grækenland
Region/Producent B.G.B. Epanomi-Macedonia/Thessaloniki/Gerovassiliou
Alkohol procent 14%
Årgang 2014
Druesorter Syrah, Merlot ,Limnio
Flaskestørrelse 0,75 l
Serverinforslag Svinekød, grillet rødt kød, stegte fjerkræretter og spil ledsaget af røde saucer, modne oste.Serveres ved 16-18 ° C

Yderligere information

Vingården Gerovassiliou

På skråningerne af Epanomi, et par kilometer fra byen Thessaloniki, omgiver en omhyggeligt vingård vingårdens moderne vingård, hvor de berømte Ktima Gerovassiliou vine produceres.
Historie
Ktima Gerovassiliou er hjernebarn af Vangelis Gerovassiliou. I 1981 begyndte han at genoplive familiens vingård, der strækker sig over 2,5 hektar i Papamola-regionen Epanomi, ca. 25 km sydøst for Thessaloniki. I dette unikke økosystem plantede han hovedsagelig græsk, men også udenlandske druesorter.

Den første vinfremstilling fandt sted i 1986 ved den moderne vingård, der blev bygget af vingården.

Vangelis Gerovassiliou blev født i Epanomi til en landbrugs- og druerivende familie. Efter hans studier på Aristotle University of Thessaloniki's Landbrugsskole har han specialiseret sig i økologi, vinavl, vinsmagning og teknologi for vinfremstillingsudstyr ved universitetet i Bordeaux i Frankrig. Under hans studier var han en samarbejdspartner af professor Emile Peynaud i Bordeaux Universitet og deltog i hans hold, der foretog vinsmagning på den berømte franske katedral.

Fra 1976 til begyndelsen af ​​1999 arbejdede han som en oenolog ved Domaine Porto Carras, hvor nogle af de mest kendte vine fra Grækenland blev produceret. Det var der, at han først vinificerede, genoplivede og reddet fra glemsel den langglemte græske sort Malagousia.

I 1981 begyndte Vangelis Gerovassiliou at renovere familiens vingård og skabte Ktima Gerovassiliou i kraft af sin kærlighed, viden og erfaring inden for vinavl og fine vine.

I 1998 oprettede han sammen med oenolog Vassilis Tsaktsarlis Estate Biblia Chora ved Kokkinochori i Kavala-regionen i Nordgrækenland. Denne 48 hektar private vingård strækker sig over skråningerne af Mount Pangaio og omgiver den moderne vingård, hvor de berømte godsvin produceres. En ny erhvervelse er ejendommen Kokkoli, der ligger i Skafidia i provinsen Ilia (Peloponnes), som for nylig blev købt af Estate Biblia Chora.

Hans seneste venture er Escapades Wines. Fra 2004 til 2016 oprettede Vangelis Gerovassiliou, Vassilis Tsaktsarlis og vinimportør Takis Soldatos en lille vingård, Escapades Winery, på Stellenbosch i Sydafrika, med oprindelige og internationale sorter, der gjorde et indtryk over hele verden.

Vangelis Gerovassiliou og hans kone, Sonia Tziola-Gerovassiliou, har givet deres kærlighed til vin og vinodling både til deres børn og ejendomets medarbejdere. Argyris Gerovassiliou - anden generation - efter at have afsluttet sine studier i øenologi i Bordeaux i juli 2016, er kommet for at bidrage til produktion af kvalitetsvine med viden og friske ideer.

Ved Ktima Gerovassiliou dyrkes vingården med stor omhu og begejstring, der fører V. Gerovassiliou til konstant at undersøge og eksperimentere med græske og udenlandske sorter, både vel- og mindre kendte. Nye teknologiske fremskridt blander sig godt sammen med tradition gennem vinodlings- og vinfremstillingsprocesser.


Målet er at producere højkvalitets vine fra druer dyrket i den privatejede vingård, der udviser alle de karakteristiske egenskaber ved Epanomi's specifikke mikroklima (terroir).

Oprettelsen af ​​vinmuseet, i kombination med dets forskellige organiserede aktiviteter, herunder besøg, vinsmagning, uddannelsesprogrammer, seminarer, publikationer, foredrag, teatralske og musikalske forestillinger, bidrager yderligere til diffusion af vinavlskulturen.
Areal
Epanomi-regionen er blevet beboet i næsten 6000 år. Vinfremstilling er attesteret her i omkring 1500 år. I byzantinske tider blev Era Epanomi omtalt som en velkendt vinproducerende region. En afvikling med navnet "Panomi" blev først optaget i en folketælling udført i 1302.

Under den osmanniske besættelse var Panomi en fri, selvstyrende "kefalochori" (hovedby), mens ifølge osmanniske skattejournaler fortsatte vinavl og vinproduktion fortsat at blomstre i regionen.


Epanomi ligger 25 km sydøst for Thessaloniki inden for de administrative grænser i Thermaikos kommune og præfekturen Thessaloniki, der danner en af ​​byens kystbyer.

Epanomi er en smuk landsby med næsten 9.000 permanente indbyggere. Det er omgivet af hav, og en overflod af forskellige afgrøder, bakker dækket af oliventræer og rige vinmarker danner et unikt landskab. Vingyrkningen har en lang tradition i regionen, da Epanomi var en del af den bredere region Kalamaria, nemlig Kali Meria, et navn fra franske rejsende til at betegne den høje kvalitet af regionens landbrugsprodukter.

Lokale attraktioner omfatter kirkerne Agios Georgios (bygget i 1835) og Antigua Maria (bygget i 1865), de hvælvede grave, klostrets ejendom i Kritsianoi og fyret på Cape Epanomi. Arkæologiske udgravninger har afsløret mange tidlige kristne-byzantinske fund.

Priser og Medaljer

2018

Bronze Medal

Red, 2016
Decanter World Wine Competition 2018, UK
2018

Bronze Medal

Red, 2016
Thessaloniki International Wine & Spirits Competition 2018
2017

Bronze Medal

Red, 2015
Balkan International Wine Competition, Bulgaria
2017

Silver Medal

Red, 2015
Decanter World Wine Awards, UK
2017

Silver Medal

Red, 2015
Thessaloniki International Wine & Spirits Competion
2016

Silver Medal

Red, 2014
Decanter World Wine Awards, UK
2016

Silver Medal

Red, 2013
Mundus Vini Spring Tasting, Germany
2016

Gold Medal

Red, 2013
Berliner Wein Trophy, Germany
2015

Silver Medal

Red, 2012
Decanter World Wine Awards, UK
2014

90 points, Year's Best

Red, 2010
Wine & Spirits, USA
2014

Silver Medal

Red, 2011
Decanter World Wine Awards, UK
2013

Bronze Medal

Red, 2011
Decanter World Wine Awards, UK
2012

Silver Medal

Red, 2008
Vinalies International, Paris
2011

Gold Medal

Red, 2007
International Wine Competition of Thessaloniki
2010

Silver Medal

Red, 2007
Mundus Vini International Wine Awards, Germany
2010

Silver Medal

Red, 2005
Finger Lakes International Wine Competition, New York
2009

Silver Medal

Red, 2007
International Wine Competition of Thessaloniki
2009

Silver Medal

Red, 2006
International Wine Competition of Thessaloniki
2007

Gold Medal

Red, 2004
Decanter World Wine Awards, London
2007

Special award to the best red wine, which is derived from a vineyard certified by the Integrated Management Practices

Red, 2004
7th Concours International Du Vin, Thessaloniki, Greece
2007

Silver Medal

Red, 2004
Vinalies Internationales - Oenologues de France - Paris
2007

Silver Medal

Red, 2004
Concours Mondial de Bruxelles
2007

Gold Medal

Red, 2004
7th Concours International Du Vin, Thessaloniki, Greece
2006

Silver & Best in Class

Red, 2003
International Wine & Spirit Competition, UK
2005

Bronze Medal

Red, 2003
International Wine & Spirit Competition, UK

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Ktima Gerovassiliou Græsk rødvin

Ktima Gerovassiliou Græsk rødvin

Beskrivelse: Ældet i et år i franske egetræsfade. Er lyse rubinfarve og kompleks "buket" krydderier og moden sort frugt (blomme, kirsebær).I munden støttes de blide tanniner af masser af frugt, hvilket giver et indtryk af styrke og balance. Viser lang finish ved at gentage krydderier. Stort aldringspotentiale (10-15 år).

Kunder, der købte denne vare, købte også